Lapsihierontakurssimme ovat uudenlastaa toimintaa, joissa myös lapset ovat mukana kurssilla. Terapia- ja vuorovaikutushierontakurssit soveltuvat kaikille lapsille, vaikka mitään ongelmia ei olisikaan. Vuorovaikutuksen vahvistaminen tekee kaikille hyvää ja mukaan kotiivietäväksi lähtee hyvää mieltä, kivoja muistoja sekä entistä parempi keskinäinen vuorovaikutussuhde.

  • Terapia- ja vuorovaikutushierontakurssit ovat kaikenikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen, adoptiovanhemmille, isovanhemmille, kummeille tai muille läheisille aikuisille suunniteltuja kursseja, joiden aikana aikuiset opettelevat perusasiat lasten vuorovaikutus- ja terapiahieronnasta. Satuhierontaa voidaan käyttää terapia- ja vuorovaikutushieronnan tukena ja myös kurssiohjelmaamme voidaan sisällyttää satuhierontaosio niin toivottaessa, vaikka se ei pääasiallista toimintaamme olekaan. Kurssit on suunniteltu kaksipäiväisiksi, jotta vanhemmilla ja lapsilla olisi mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja nauttia Strömforsin Ruukin tarjoamista mahdollisuuksta keskinäisen vuorovaikutuksellisen suhteen vahvistamiseksi.
 
Tulemme järjestämään ryhmäkursseja myös lasten parissa työskenteleville ammattilasisille sekä  yhdistyksille, seuroille, liitoille ja työyhteisöille jne.
 
 
Toimitilan sijaitsee Strömforsin Ruukissa Ruotsinpyhtäällä vanhaan 1800-luvun alun kivinavettaan remontoidussa huoneistossa.  Metrin paksuiset savi-/olkiseinät huokuvat rauhaa ja levollisuutta. Ikkunasta näkyy Kymijoki ja Ruukin kauniit rakennukset. 

Kurssitilaan mahtuu 4-6 paria eli mm. aikuiset lastensa kanssa. Toimitila on majoituspaikkojen välittömässä läheisyydessä, joten majoituspaikassa voi tarvittaessa käydä päivän aikana.

 
 

TYHY - hierontakurssit

Palvelutarjontaamme kuuluu myös TYHY-hierontakurssit. Kurssiin sisältyy sekä teoria-, että käytännönosuus, joiden aikana opitaan hieronnan perusotteet sekä miten työkaveria voidaan hieroa työpaikalla. Lisäksi käymme läpi hieronnan vaikutuksia ja miten hierontaa voidaan käyttää työhyvinvoinnin parantamiseen. 

Halutessanne järjestämme teille majoituksen, saunaillan, ruokailun sekä muuta vapaa-ajan ohjelmaa mm. luontoaktiviteettejä, liikuntaa tai urheilua. Strömforsin Ruukissa on useita käsityöläisten pajakauppoja, taidenäyttelyitä sekä ainutlaatuisen kaunis ruukkimiljöö, joka jo sinänsä on upea ja rentouttava kokemus.

Hyvä vuorovaikutus työntekijöiden välillä lisää yhteisön työhyvinvointia : )  

Pyydä tarjous tyhy-hierontakurssista.

terapiahierontasofia@gmail.com

Aikuisten hierontakurssit

Järjestämme aikuisille pari- ja kaverihierontakursseja, joilla opetellaan hieromaan partneria tai kaveria kotitarpeiksi. Käymme läpi perushierontaotteet sekä hieronnan positiiviset vaikutukset sekä teoriassa, että käytännössä. Tarjonnassamme on joko 1 pv:n tai 2 pv:n kusseja.